Asigurați-vă compania și angajații în cazul unor situații de urgență!

Situațiile de urgență se declanșează întotdeauna în momente neprevăzute. De aceea, compania dumneavoastră trebuie să aibă pregătit un plan bine pus la punct pentru siguranța angajaților, începând de la instructajul prin exerciții și demonstrații practice oferit angajaților și până la documentația necesară pentru asigurarea preîntâmpinării unor situații nefericite, precum incendiu sau cutremur. 

Echipa Dobexpert se ocupă de absolut fiecare detaliu privind situațiile de urgență, pentru a vă asigura din punct de vedere legal, cu documentația necesară cerută de legislația în vigoare, și pentru a vă oferi consultanță privind orice amănunt legat de situațiile de urgență. 

Serviciul PSI-SU, adică Prevenirea și Stingerea Incendiilor – Situații de Urgență, oferit de Dobexpert vă ajută să înțelegeți ce înseamnă o situație de urgență, cum trebuie să acționați în cazul declanșării uneia, cum trebuie să procedeze angajații companiei în cazul declanșării unei astfel de situații, prin instructaje profesionale și care este strategia generală pentru a fi prevenite sau depășite aceste situații neplăcute. 

Printre situațiile de urgență cele mai comune se numără incendiile, cutremurele, probleme privind instalația electrică, inundațiile, dar și numeroase altele, pentru care legislația în vigoare prevede anumite instrucțiuni pe care trebuie să le respectați. 

Apelați la Dobexpert pentru a nu fi luați prin surprindere într-o situație de urgență!
 
 
 
  • Participarea la efectuarea instructajului propriu și verificarea cu teste a personalului;
  • Elaborarea tematicilor de instruire generală și periodică pentru tot anul;
  • Verificarea constantă împreună cu persoana desemnată, a sistemelor și echipamentelor de prevenire și stingere a incendiilor;
  • Consiliere în cazul persoanelor care au nevoie de autorizări;
  • Consiliere și participare în cazul incidentelor sau control din partea autorităților;
  • Răspuns și consiliere la măsurile dispuse de către autorități;
  • Consultanță situații de urgență.
 
 

Indiferent dacă aveți o societate mică sau mare, angajați mulți sau puțini, utilaje mari sau mici, noi vă oferim consultanță servicii protecția muncii și situații de urgență cu numeroase avantaje și beneficii.

Suntem aici să vă ajutăm


Echipa noastră de specialiști îți stă la dispoziție pentru orice fel de informație legată de serviciile DobExpert.
Fie că ne contactezi prin telefon, ne scrii un email sau ne faci o vizită la birou, suntem 100% dedicați pentru ca, în final, să beneficiezi de un partener de încredere, pe termen lung.

Contactati-ne!