Securitatea și Sănătatea în Muncă

Servicii profesionale in managementul securității și sănătății în muncă

Compania Dobexpert este specializată în evaluarea riscurilor la locurilor de muncă și de oferire a unor soluții sustenabile pentru reducerea riscurilor din aceste locuri. Indiferent de tipul companiei și de factorii de risc implicați în funcție de specificul fiecărui loc de muncă în parte, consultanța unor experți, precum cei din echipa Dobexpert, devine o necesitate pentru evitarea unor situații neplăcute de natură legislativă. 

Experții noștri vor evalua riscurile locurilor de muncă, vor întocmi documentația specifică SSM și le vor oferi angajaților dumneavoastră instructaje de specialitate privind potențialele riscuri și modalitățile în care le pot evita. De asemenea, inspectorii Dobexpert vor pune în aplicare cerințele legislației SSM, iar în cazul unui control vor sta la dispoziția dumneavoastră pentru a discuta cu reprezentanții instituțiilor statului și pentru a vă ajuta cu orice informație de care aveți nevoie. 

Asigurați-vă angajații și viitorul afacerii dumneavoastră apelând la expertiza echipei Dobexpert pentru servicii privind Securitatea și Sănătatea în Muncă!
 
 
 
 
 

Indiferent dacă aveți o societate mică sau mare, angajați mulți sau puțini, utilaje mari sau mici, noi vă oferim consultanță pentru Securitatea și Sănătatea în Muncă și situații de urgență cu numeroase avantaje și beneficii.

Suntem aici sa va ajutam


Echipa noastra de specialisti iti sta la dispozitie pentru orice fel de informatie legata de serviciile DobExpert.
Fie ca ne contactezi prin telefon, ne scrii un email sau ne faci o vizita la birou, suntem 100% dedicati pentru ca, in final, sa beneficiezi de un partener de incredere, pe termen lung.

Contactati-ne!