Apelați la expertiza noastră în managementul Resurselor Umane pentru viitorul companiei dumneavoastră


Serviciile noastre în managementul resurselor umane vin în completarea serviciilor de salarizare, fiind cele care privesc administrarea noilor și actualilor angajați. Echipa Dobexpert poate lucra impreună cu departamentul de HR al companiei dumneavoastră sau îl poate suplini, în cazul în care acesta nu există, pentru a vă asigura aducerea unor angajați pe măsura cerințelor dumneavoastră, precum și pentru menținerea gradului de satisfacție a celor cu vechime în companie.

Creșterea eficienței, înțelegerea nevoilor companiei și managementul angajaților actuali sunt doar câteva dintre aspectele principale ale serviciului nostru de resurse umane. În afară de acestea, vă asigurăm consultantă de specialitate în domeniul resurselor umane, servicii de recrutare, studii interne pentru determinarea gradului de satisfacție în rândul angajaților actuali, precum și documentația necesară privind prevederile legale în vigoare specifice fiecărui angajat, indiferent de vechime.

Echipa Dobexpert este alături de compania dumneavoastră pentru a vă sprijini în procesul de recrutare, angajare și supervizare a bunelor relații dintre angajați, pentru a vă crește eficiența și prosperitatea în afacere!

O parte din activitățile noastre în domeniul managementului Resurselor Umane

  • Operarea în REVISAL a angajaților conform H.G. 500;
  • Încheierea și declararea în REVISAL online a contractelor individuale de muncă;
  • Întocmirea completă a dosarului de personal al angajatului;
  • Producerea de Acte Adiționale ce aduc modificări contractului individual de muncă;
  • Întocmirea adeverințelor de vechime pentru angajați;
  • Întocmirea adeverințelor solicitate de angajații societății;
  • Producerea de rapoarte de personal solicitate de beneficiar;
  • Oferim consultanță legislativă în resurse umane și salarizare;
  • Producerea și actualizarea permanentă a bazei de date prin înregistrarea contractelor individuale de muncă, precum și a modificărilor ce intervin pe parcurs;
Noi vă punem la dispoziție documentația necesară pentru angajarea unei persoane în cadrul companiei dumneavoastră, precum și producerea unor documente obligatorii pentru respectarea parametrilor legali. Vă ajutăm cu înregistrarea contractelor individuale de muncă, întocmirea de adeverințe și documente, precum cele din lista de mai jos, calcularea unor date salariale specifice fiecărui angajat în parte și prin consultanță legislativă privind fiecare etapă a procesului de salarizare. 

Suntem aici să vă ajutăm


Echipa noastră de specialiști îți stă la dispoziție pentru orice fel de informație legată de serviciile DobExpert.
Fie că ne contactezi prin telefon, ne scrii un email sau ne faci o vizită la birou, suntem 100% dedicați pentru ca, în final, să beneficiezi de un partener de încredere, pe termen lung.

Contactati-ne!