• Excelenta comunicare si promptitudine. Multumim!
  Ioana Pacurar
  Ingenium Software Solutions
 • In legatura cu participarea firmei SC DOBEXPERT SRL, cu sediul in Bucuresti, str. Plivitului, nr. 68, sect. 5, la procedura de achizitii publice, ca urmare a colaborarii si derularii unui contract de furnizare de servicii, suntem in masura de a face cunoscute urmatoarele: Numita societate are in derulare contractul de prestari servicii cu Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti nr. 1022/01.04.2016 incheiat pana in luna decembrie, numit contract de consultata SSM si SU. Serviciile prestate de societatea sus amintita au constat in diferite activitati practice, sedinte teoretice de instruire si consultanta in domeniile Securitatii si Sanatatii in Munca a Situatiilor de Urgenta. Apreciem ca serviciile prestate au fost de o calitate exceptionala iar calificativul acordat este FOARTE BINE, avand in vedere disponibilitatea angajatilor la cererile noastre diverse. Au dat dovada de profesionalism intotdeauna si nu s-au inregistrat evenimente deosebite care sa conduca la neindeplinirea clauzelor contractuale. Nu au existat receptii amanate sau respinse datorita nerespectarii parametrilor de calitate. Prezentul document are caracter de recomandare si este eliberat pe baza inergistrarilor din SCUB.
  Ing. Pavel Maria - Inspector SSM
  Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti
 • Imi exprim aprecierea fata de colaborarea companiei noastre, SC QUEEN MONACO SERVICES SRL, cu compania SC DOBEXPERT SRL. Am ales sa colaboram cu SC DOBEXPERT SRL, ca furnizor de servicii SSM, PSI si RSVTI, datorita calitatii deosebite a serviciilor prestate si a eficientei procesului de implementare a serviciilor mentionate. Totodata, domnul Dobrescu Paul Alexandru, prin profesionalismul sau, a oferit intotdeauna suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile noastre punctuale legate de serviciile de SSM, PSI si RSVTI. In concluzie, recomand compania SC DOBEXPERT SRL, ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciez serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor oferite, care o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai.
  Adriana Draghici - Sef Birou Logistica
  SC QUEEN MONACO SERVICES SRL
 • Imi exprim aprecierea fata de colaborarea companiei noastre, SC AVERSA MANUFACTURING SA, cu compania SC DOBEXPERT SRL. Am ales sa colaboram cu SC DOBEXPERT SRL, ca furnizor de servicii PSI-SU, datorita calitatii deosebite a serviciilor prestate si a eficientei procesului de gestionare a provocarilor aparute pe parcursul colaborarii. Apreciem compania SC DOBEXPERT SRL, ca fiind un partener de incredere, care isi indeplineste obligatiile contractuale la timp, oferind servicii prompte, la preturi competitive. Totodata, echipa de experti a SC DOBEXPERT SRL, prin profesionalismul membrilor sai a oferit intotdeauna suportul in alegerea celor mai buna optiuni si solutii pentru solicitarile noastre punctuale legate de serviciile PSI-SU. In concluzie, recomand compania SC DOBEXPERT SRL, ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciez serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor oferite, care o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai.
  Traian Stan
  SC AVERSA MANUFACTURING SA
 • Imi exprim aprecierea fata de colaborarea companiei noastre, SC GENERAL BUSINESS SYSTEM SRL, cu serviciul extern, compania SC DOBEXPERT SRL. Am ales sa colaboram cu compania SC DOBEXPERT SRL ca furnizor de servicii de managemnt al sanatatii si securitatii in munca, situatiilor de urgenta si ISCIR, datorita calitatii deosebite a serviciilor prestate si a eficientei cu care colaboratorii nostrii raspund solicitarilor noastre. Totodata, echipa SC DOBEXPERT SRL, prin profesionalismul expertilor sai, a oferit intotdeauna suportul necesar atat in organizarea locurilor de munca, cat si in alegerea celor mai bune optiuni si solutii necesare achizitiei echipamentelor sau serviciilor adiacente. In concluzie, recomand compania SC DOBEXPERT SRL,  ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciez serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor oferite care o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai.
  Cristina Raileanu
  SC GENERAL BUSINESS SYSTEM SRL